Healing met edelstenen

Edelstenen zijn zuivere ontvangers van de levensenergie. Door hun unieke vorm, structuur en samenstelling kunnen zij de energie omvormen en doorgeven, herkenbaar voor ons lichaam en onze geest. Vergelijk het met de werking van edelstenen zoals kwarts in allerlei apparatuur (tv, computers).

De energiebanen en energetische doorgave worden d.m.v. edelstenen hersteld. Heling en een nieuwe balans van het fysieke, emotionele, mentale en astrale lichaam zijn het effect.

Bij fysieke klachten of het ontstaan van een ziekte is er sprake van:

•   een blokkade/verstoring in de energievoorziening.
•   een ophoping van afvalstoffen of een afwijkende energietrilling op een bepaalde plaats of in een specifiek orgaan in het lichaam.

Voorbeeld:
Iemand vindt het moeilijk om zich te uiten en heeft het gevoel dat zijn keel afgeknepen wordt. Vaak is er op het keelchakra een blokkade van angst, waardoor de communicatie slechter verloopt. Hier kan het keelchakra geschoond worden, waardoor de frequentie hoger wordt. Een edelsteen die daar dan goed bij kan helpen, is een blauwe Calciet of een Coelestien. Maar per individu en situatie kan het ook zijn dat andere stenen nodig zijn.

Door de edelstenen op het lichaam te leggen op de plaats van de chakra, opent deze de energiepoort waardoor deze weer op zijn eigen frequentie kan gaan functioneren en de blokkade (lagere frequentie) uit de chakra duwt, waardoor deze weer in balans komt.
Het communiceren over gevoelens wordt hierdoor verbeterd.
Het keelchakra kan niet los gezien worden van de werking van de andere chakra’s. Tijdens een healing worden alle chakra’s geschoond en geactiveerd, omdat ze allemaal met elkaar samenwerken.

 

 

© 2021 Copyright - Praktijk Adelaarskracht l Chris Goos