Op dit moment geef ik healing op afstand of indien gewenst kom ik bij u thuis voor een sessie (zie tarief pagina voor de reiskosten)

Na een informerend telefoongesprek/of email kunnen we een afspraak maken voor een eerste healingssessie. Je krijgt een behandelovereenkomst en een intakeformulier via de mail toegestuurd, die je dan kan doorlezen en invullen. Het intakeformulier kun je voor de sessie terug mailen naar chris@adelaarskracht.nl
Op de dag zelf nemen we het intakeformulier door om zo een duidelijk beeld te krijgen van je hulpvraag.

De duur van een behandeltraject kan variëren en wordt mede bepaald door de hulpvraag waar aan gewerkt wordt. Bij een complexe hulpvraag heb je meer dan één healingssessies nodig om tot de kern te kunnen komen.

Een week na de sessie is er altijd nazorg in de vorm van mail contact (indien nodig telefonisch contact), waarbij er ruimte is voor uitwisseling en evaluatie van ervaringen n.a.v. de healingssessie.


Voor informatie en /of afspraak:

Chris Goos

Praktijk Adelaarskracht

Tel: 06-34834234

E-mail chris@adelaarkracht.nl

Let op: Gebruikers van Gmail, het is mogelijk dat de mail van chris@adelaarskracht.nl in de spam box terechtkomt. Door een verandering van de instellingen bij Gmail is dit een regelmatig voorkomend probleem geworden. Let hier op en kijk als Gmail gebruiker zodra je mail van chris@adelaarskracht.nl verwacht ook even je spam box na. Mocht de mail in de spambox komen dan kun je aangeven dat het geen spam is, waarna je de mail naar de inbox  kunt verplaatsen.

© 2021 Copyright - Praktijk Adelaarskracht l Chris Goos