Over Chris

In 2003 ben ik begonnen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een bezoek aan een new age winkel werden er diverse thema’s bij mij geactiveerd waar ik nog wat mee mocht doen. Met behulp van een aantal healingen en coaching sessies heb ik deze thema’s kunnen helen. Na een van deze sessies zat ik nog even bij te komen in de winkel en zag een folder liggen over Reiki, ik wist direct dat ik alle graden wilde doen, geen idee waarom, maar ik had een sterk gevoel om dit te doen.

Dit was mijn eerste kennismaking met energiewerk. Ik voelde de energie stromen en werd enthousiast. Ik had voor het eerst het gevoel dat ik iets gevonden had wat bij me paste, dit voelde bevrijdend ”de energie die door mij heen stroomde” dit was een magisch gevoel. na deze cursus wilde ik nog meer weten over energiewerk.

Na het afronden van de Master Reiki ben ik op zoek gegaan naar een vervolgopleiding, deze vond ik in Amersfoort het was een 3-jarige opleiding healing, reading en coaching. Nadat ik de opleiding had afgerond en mezelf steeds beter leerde kennen, kwam ik in een flow van veranderingen en ontwikkelingen terecht. Na mijn persoonlijke ontwikkeling wilde ik graag in een groep mijn eigen kunde en kennis nog verder ontwikkelen. Ik kreeg deze kans en mocht 2 jaar lang co-trainer zijn bij de opleiding Energy Coach Professional. In deze periode heb ik een groep coaches mogen begeleiden in hun groeiproces en hun spirituele ontwikkeling.

Met al deze ervaringen op zak ben ik begonnen met mijn eigen praktijk Adelaarskracht. De naam Adelaarskracht is ontstaan tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling en tijdens mijn ontwikkeling als healer zag ik steeds beelden van een adelaar en sjamaan tijdens de healingen. Toen ik aan het eind van de opleiding een naam voor mijn praktijk mocht gaan bedenken, wist ik al vrij snel dat het iets met een adelaar zou worden. De kracht en vrijheid die ik ervoer en de verbinding met de natuur, bracht mij naar de naam Adelaarskracht.


In mijn Praktijk Adelaarskracht werk ik op holistische basis met healing van het hele energiesysteem.


Mijn specialisaties zijn:

  • Het waarnemen van energetische blokkades in de chakra’s en auralagen.
  • Het opheffen van geblokkeerde energieën.
  • Inzicht geven in onderliggende processen.
  • Healing van innerlijk kind problemen.
  • Healing van de hogere spirituele lichamen (hoger zelf, kosmisch zelf)
  • Healing met edelstenen (regenboog legging)
  • Het verwijderen van entiteiten, energetisch reinigen van huizen (op afstand)
  • Healing op afstand.

Terug

© 2021 Copyright - Praktijk Adelaarskracht l Chris Goos