Zuivere intentie en waarneming

Ik ervaar Chris als een professionele healer en coach die rust uitstraalt en respectvol met je omgaat. De privacy van zijn klanten staat bij hem voorop. Hij werkt op een hoge trilling en met zuivere intentie en waarneming. De integere aanpak van Chris maakt dat je met hem tot de kern van het probleem gaat en in staat bent dit op te lossen. Zijn passie voor stenen is terug te vinden in een edelstenen legging. Hij heeft veel kennis van de stenen en een healing met behulp van edelstenen werkt krachtig.

Ella

Inzicht vanuit onverwachte hoek

Chris is een gedegen en rustige healer met een warme persoonlijkheid, die zorgzaam met je aan de slag gaat. Hij is zorgvuldig in zijn benadering en stemt goed af op je lijf, je emoties en energiesysteem, waardoor je je na een healing of stenenlegging fijner in je vel voelt. Zijn uitleg van zijn waarneming zet je aan het denken, waardoor je uit onverwachte hoek inzichten verkrijgt waar je ook echt mee verder kan. Chris ondersteunt zijn healingen soms met een “kaartenreading en dit betekende voor mij een fijne duw in de rug. Chris ontzettend bedankt!

Saskia

Krachtig en bescheiden

Chris is een zeer krachtige healer/coach geworden en heeft een prettige warme persoonlijkheid. Hij begeleidt de groepen in onze opleiding op een professionele manier. Hij is aanwezig waar nodig. Is inventief, alert en creatief. Hij weet mensen op hun gemak te stellen. Het is erg prettig om met hem samen te werken. Tijdens zijn sessies maak je kennis met zijn krachtige energie en diepe wijsheid. Zijn bescheidenheid maakt hem een prachtig mens. Ik voel mij bevoorrecht dat ik hem heb mogen opleiden en nu met hem mag samenwerken.

Marianne

© 2021 Copyright - Praktijk Adelaarskracht l Chris Goos