Na het afronden van de Master Reiki wilde ik nog meer weten over het energiewerk en ben toen op zoek gegaan naar een vervolgopleiding, deze vond ik in Amersfoort het was een 3-jarige opleiding healing, reading en coaching. Nadat ik de opleiding had afgerond en mezelf steeds beter leerde kennen, kwam ik in een flow van veranderingen en ontwikkelingen terecht. Na mijn persoonlijke ontwikkeling wilde ik graag in een groep mijn eigen kunde en kennis nog verder ontwikkelen. Ik kreeg deze kans en mocht 2 jaar lang co-trainer zijn bij de opleiding Energy Coach Professional. In deze periode heb ik een groep coaches mogen begeleiden in hun groeiproces en hun spirituele ontwikkeling.

Na deze opleidingen ben ik nog verdergegaan om mijn basis nog breder te kunnen maken. Ik wilde meer weten over het fysieke lichaam en wilde het een en ander weten over lichamelijke pijnklachten. Ik heb toen een studie medische basiskennis gevolgd en daarnaast ben ik nog wat studies gaan volgen over energiewerk zoals: healing tao, healing met edelstenen en bachbloesemtherapie.

Met al deze ervaringen op zak ben ik begonnen met mijn eigen praktijk Adelaarskracht. De naam Adelaarskracht is ontstaan tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling en tijdens mijn ontwikkeling als healer zag ik steeds beelden van een adelaar en indianen tijdens de healingen. Toen ik aan het eind van de opleiding een naam voor mijn praktijk mocht gaan bedenken, wist ik al vrij snel dat het iets met een adelaar zou worden. De kracht en vrijheid die ik ervoer en de verbinding met de natuur, bracht mij naar de naam Adelaarskracht.

Terug