De naam Adelaarskracht is ontstaan vanuit mijn eigen persoonlijke groei en inzichten, al in het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling was de Adelaar  aanwezig zijn wijsheid, kracht en overzicht. Ik kreeg een afbeelding van een Adelaar te zien toen ik op het punt stond om een naam voor mijn praktijk te kiezen. daarna kwam het gevoel en onderstaande tekst geeft voor mij een letterlijk vertaling zoals ik de Adelaar energie heb mogen ervaren.

De Adelaar is een krachtdier van het oosten die hoog in de lucht vliegt en kan zien wat er bruikbaar is en wat er niet bruikbaar is. De Adelaar kent geen angst en zweeft op zijn gemak met zijn grote vleugels, hij leeft in het nu. Hij weet wat hem te wachten staat, vol zelfvertrouwen vervolgt hij zijn vlucht. hij overziet het hele leven en heeft er vrede mee. hij weet dat hij de kracht heeft om te overleven, dat geeft hem vertrouwen, hij weet dat hij onderdeel is van alles om zich heen.

De kracht van de Adelaar is het geschenk dat we onszelf kunnen geven wanneer we onszelf herinneren aan de vrijheid van de lucht. Adelaar vraagt je om jezelf toestemming te geven vrijheid te zien als iets dat je toekomt, Adelaar vraagt je om de vreugde na te jagen waarna je hart verlangt.

 

Vertrouw op je eigen kracht, je diepste kern, spreid je vleugels en vlieg zoals het bedoeld is.